Header Ads

add here

add here add here

Γιάννης Ορφανίδης: Με τους νέους στο προσκήνιο


Φαίνεται ότι η δοσολογία νέοι και παλιοί είναι σταθερή επιλογή του Κινήματος Αλλαγής.
 Η χθεσινή ανακήρυξη των υποψηφίων στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας το επιβεβαιώνει.


ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Υπόλοιπο Αττικής Β/Α
Τομέα, με το Κίνημα Αλλαγής
 Τα καινούργια πρόσωπα κυριαρχούν σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες. Το σημαντικό δε είναι ότι η αλλαγή συνοδεύεται με ηλικιακή ανανέωση. Το στοιχείο αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον –θα έλεγα- και χρήσιμο.

Κι αυτό γιατί καθίσταται ζωτική ανάγκη η επικοινωνία των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής με τις νεότερες ηλικίες. Η απήχηση και η επιρροή σε αυτές είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αναζωογόνηση του προοδευτικού χώρου. Αλλά και για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο άνθρωποι με δυναμισμό, γνώσεις και προπαντός με πάθος για προσφορά.

Σέβομαι και εκτιμώ την προσφορά όλων και προπαντός εκείνων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια. Η εμπειρία τους είναι αναμφίβολα πολύτιμη και στη νέα περίοδο που διανοίγεται μπροστά μας.

Διερευνώντας την ηλικιακή σύνθεση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, εύκολα διαπιστώνει κάποιος ότι χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στην προσέλκυση της νέας γενιάς.

Το Κίνημα Αλλαγής σήμερα, όπως έκανε και το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, οφείλει να επενδύσει στους νέους και στις νέες που βίωσαν τα τραγικά αδιέξοδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και αρνούνται να υποταχθούν στις συντηρητικές συνταγές της ΝΔ.

Οι προοδευτικές ιδέες, οι προοδευτικές απόψεις, οι προοδευτικές θέσεις βρίσκονται σε διάσταση με τον λαϊκισμό και τη συντήρηση.


Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Κινήματος Αλλαγής να συμμετέχω κι εγώ στην κρίσιμη μάχη της 7ης Ιουλίου στο ψηφοδέλτιο της Ανατολικής Αττικής.

Επιδίωξή μου είναι να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην ενίσχυση και ενδυνάμωση της προοδευτικής παράταξης.

Απευθύνομαι σε όλους και σε όλες που αναζητούν νέα πολιτική έκφραση. Υπόσχεσή μου, δέσμευσή μου είναι ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους για ένα καλύτερο αύριο. Και πρωτίστως να δώσω στην εκπροσώπηση ουσιαστικό περιεχόμενο.

Με πυξίδα την αλήθεια, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να δώσουμε προοπτική στην ιστορική δημοκρατική παράταξη.





Δεν υπάρχουν σχόλια