Header Ads

add here

add here add here

Δεν ξεχνάμε σαν σήμερα: Ο Πυροσβέστης και συμπολίτης μας, Δημήτρης Στεφανόπουλος από τον 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό Παλλήνης, είναι παράδειγμα προς μίμηση

Ο Δημήτρης Στεφανόπουλος, πυροσβέστης στον 12 πυροσβεστικό σταθμό Αθηνών είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Ο Πυροσβέστης και συμπολίτης μας, Δημήτρης Στεφανόπουλος από τον 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό Παλλήνης, είναι παράδειγμα προς μίμηση.


Σαν σήμερα πρίν ένα χρόνο, εκτός υπηρεσίας βρισκόταν την μέρα της φονικής φωτιάς ο Δημήτρης Στεφανόπουλος και μόλις αντιλήφθηκε τον καπνό φωτιάς στο ύψος Νταού Πεντέλης στις 23 Ιουλίου 2018, έσπευσε στην υπηρεσία του προκειμένου να εφοδιαστεί με τον πυροσβεστικό εξοπλισμό του και να μεταβεί άμεσα,στο σημείο της φωτιάς προκειμένου να εκτελέσει το καθήκον του.
Την βοήθεια και διάσωση των απειλούμενων από την φωτιά, συνανθρώπων του.
Όταν υπάρχει συνείδηση και κατανοείς την έννοια ΚΑΘΗΚΟΝ, δεν υπάρχουν ώρες ή μέρα εκτός υπηρεσίας, σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις!!
Ας έχουμε τέτοια παραδείγματα στην ζωή μας,καθημερινά!!

Δεν είναι εύκολο για την ιστοσελίδα να δίνει επαίνους, πιστέψτε με. Όλοι όμως εδώ στο newspallinis.gr θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση κάθε φορά που βλέπουμε κάτι καλό να το προβάλουμε ως παράδειγμα προς μίμηση. Αυτή είναι άλλωστε και η μόνη ανταμοιβή τους : Η αγάπη και η αναγνώριση των κατοίκων για τη σεμνότητα και τον ηρωισμό τους.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν το έργο τους, να επαγρυπνούν και να μας φυλάνε.
Συγχαρητήρια σε όλους τους πυροσβέστες και σε όλους που βοήθησαν, δίνοντας μάχη σε έναν άνισο αγώνα με την καταστροφική φωτιά! (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια