Header Ads

add here

add here add here

Tο μεσιτικό γραφείο «Realtrust - Αγγελάκης» ενημερώνει τους συμπολίτες μας σχετικά με την δημοσίευσή στη newspallinis.gr



 Η δημοσίευσή στη newspallinis.gr με τίτλο «έκτακτη είδηση» Σοκ στην Παλλήνη κλπ, περί δήθεν ενοικίασης ακινήτου για χρήση θρησκευτικού χώρου «τζαμί» από πακιστανούς είναι εντελώς ανυπόστατη διότι ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο.


Το γραφείο ενημερώνει τους συμπολίτες μας από την πρώτη στιγμή μας επιβεβαιώνει  την πληροφορία οτι το μεσιτικό γραφείο «Realtrust - Αγγελάκης» που διαχειρίζεται το ακίνητο και έχει αναρτήσει σχετική πινακίδα ενοικίασης στο κτήριο με όνομα και τηλέφωνο.
Η μόνη αλήθεια είναι ότι γραφείο μας υπέδειξε το ακίνητο αυτό σε πακιστανό κάτοικο και επιχειρηματία Παλλήνης ο οποίος δήλωσε ότι το ακίνητο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως Βιβλιοθήκη και αποθήκη βιβλίων.
Η παρουσία κάποιων Πακιστανών που επισκέφτηκαν μαζί με τον ενδιαφερόμενο το ακίνητο και μάλιστα σε Θρησκευτική μεγάλης σπουδαιότητας γι αυτούς ημέρα, έκανε αρνητική αίσθηση στο γραφείο και δεν εισηγήθηκε στους ιδιοκτήτες ποτέ την μίσθωση δεδομένου ότι και η χρήση γής δεν συνάδει για συνάθροιση κοινού παρά μόνον χρήσης αποθήκης.