Header Ads

add here

add here add here

Γιάννης Ορφανίδης: Υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ στην Ανατολική Αττική.



Υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, θα είναι ο Γιάννης Ορφανίδης, στον Ανατολικό Τομέα Αττικής, πρώην Περιφέρεια Αττικής. 


Ο Γιάννης Ορφανίδης, με την μέχρι σήμερα, αθόρυβη, σοβαρή και με την  συνεχώς συνεπή πορεία του, απέδειξε ότι, δικαίως ο κόσμος των  εμπιστεύεται και θα τον τιμήσει με την ψήφο του. 

Απλός
 και ευπρεπής, ταυτόχρονα όμως δυναμικός και εμβληματικός, δίνει τον καθημερινό και πολυσχιδή προσωπικό του αγώνα όσο το δυνατόν αθόρυβα γίνεται, σεβόμενος αρχές και θεσμούς  και δείχνοντας, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερο και συνεχές ενδιαφέρον στα προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών και στην προστασία του περιβάλλοντος, την εκκλησία και τις κοινωνικές ευπαθείς ομάδες γενικότερα.

Με όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν, οι πολίτες - ψηφοφόροι της Ανατολικής Αττικής, αφουγκραζόμενοι τον παλμό της εποχής, μιας εποχής που αναζητάει διακαώς 
καταξιωμένους , έντιμους και εμβληματικούς  ανθρώπους για να τους εκπροσωπήσουν στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο, είναι σίγουρο πως θα πράξουν το καθήκον τους, με γνώμονα  το κοινό πλέον συμφέρον και επιλέγοντας να στηρίξουν με την ψήφο τους, τους νέους, άφθαρτους πολιτικά, σύγχρονους πολιτικούς όπως είναι ο Γιάννης Ορφανίδης!


Μετά τον διαχωρισμό της Αττικής σε τομείς, στον Ανατολικό όπου πολιτεύεται  ο Γιάννης Ορφανίδης, εντάσσονται, κατ' αλφαβητική σειρά, οι παρακάτω δήμοι:

 Αχαρνές, Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα - Πικέρμι, Σαρωνικός, Σπάτα - Αρτέμιδα και Ωρωπός. 

Η συνεισφορά του Γιάννη Ορφανίδη με το κοινωνικό έργο και όχι μόνο, στην Β.Ανατολική Αττική είναι γνωστή εδώ και χρόνια (πριν ακόμη ασχοληθεί με την πολιτική) σε σχολεία, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς , την εκκλησία και τις κοινωνικές ευπαθείς ομάδες και έχει βοηθήσει δίνοντας λύσεις, εκεί όπου το κράτος πολλές φορές απουσιάζει.


Μήνυμα του Γιάννη Ορφανίδη, υποψήφιου βουλευτή Β.Ανατολικής Αττικής


"Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
οι κρίσιμες για την Ελλάδα εκλογές της 7ης Ιουλίου πλησιάζουν, σε αυτήν τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς!Σε αυτόν το αγώνα,είμαστε όλοι μαζί για να γυρίσουμε σελίδα στην τελματωμένη πλέον κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.
Με αίσθημα ηθικής ευθύνης ,αποδέχθηκα την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του.
Εισήλθα στην ενεργό πολιτική επειδή αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καθήκον μου και η  ηθική υποχρέωσή μου απέναντι στην πατρίδα, ειδικά με αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούμε όλοι.Τα παιδιά μας,οι γονείς μας, οι συνάνθρωποί μας,εμείς..
Η συμμετοχή μου στο εκλογικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή! 
Μου δημιουργεί όμως μία ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση απέναντι στους πολίτες της Β.Ανατολικής Αττικής , να ανταποκριθώ κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες τους και να συμβάλλω με το μέγιστο των δυνάμεών μου, στην προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πατρίδας μας αλλά πρωτίστως της Β.Ανατολικής Αττικής.
Απευθύνω προσκλητήριο σε όλες κι όλους, που μοιράζεστε τα οράματα και τις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ,να φέρουμε την Βορ.Ανατολική Αττική ξανά στο προσκήνιο,στην αναβάθμιση,στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων και στην τελική επιδίωξη του στόχου μας,της αξιοπρεπούς καθημερινότητας όλων των πολιτών.
Η προτίμησή σας στο πρόσωπό μου αποτελεί για μένα πραγματικά μεγάλη τιμή,αλλά δέσμευση και ευθύνη και να φανώ πραγματικά αντάξιος της εμπιστοσύνης σας!!Με την εκλογή μου,σας δηλώνω ρητά και υπεύθυνα ότι θα αγωνιστώ πραγματικά για όλους τους πολίτες!"

Εμείς θα ευχηθούμε στο Γιάννη Ορφανίδη, πραγματικά καλή επιτυχία, μιας και η εκλογή του θα είναι πραγματικά προς όφελος της περιοχής μας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια