Header Ads

add here

add here add here

Υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, στον Ανατολικό Τομέα Αττικής, πρώην Περιφέρεια Αττικής θα είναι ο Γιάννης Ορφανίδης, μία σημαντική και δυνατή παρουσία, στον πολιτικό στίβο!

 Ο Γιάννης Ορφανίδης ο νέος, σύγχρονος πολιτικός με εμβληματική μορφή, κατάγεται από τον ένδοξο Πόντο. Είναι ενεργό μέλος, εδώ και χρόνια, του Συλλόγου Ποντίων, όπου και προσφέρει πάντα την βοήθειά του και την αδιάκοπη στήριξή του.

Ο Γιάννης Ορφανίδης, ένας νέος άνθρωπος με πάθος για τον συνάνθρωπό του, με ιδέες και λύσεις για την επίτευξη του στόχου μιας καλύτερης χώρας, μιας χώρας με ανάπτυξη, μιας χώρας Ευρωπαϊκών προτύπων που οι άνθρωποι θα νιώσουν δικαιωμένοι από τις τόσες άδικες και βίαιες στερήσεις που υπέστησαν εδώ και χρόνια.

Ο Γιάννης Ορφανίδης, ανήκει στη δυναμική γενιά των νέων, σύγχρονων πολιτικών, ένας άνθρωπος χωρίς έπαρση και πολιτικές φανφάρες, πάντα και συνεχώς προσηλωμένος στις ιδέες του και στο κοινωνικό έργο του.

Ο Γιάννης Ορφανίδης, είναι ο αθόρυβος, σοβαρός και εμβληματικός πολιτικός και με την συνεχώς συνεπή πορεία του, απέδειξε ότι, δικαίως ο κόσμος τον  εμπιστεύεται και θα τον τιμήσει με την ψήφο του! 

Απλός
 και ευπρεπής, δίνει τον καθημερινό και πολυσχιδή προσωπικό του αγώνα, όσο το δυνατόν αθόρυβα γίνεται, σεβόμενος αρχές και θεσμούς, και δείχνοντας μεταξύ άλλων, ιδιαίτερο και συνεχές ενδιαφέρον στα προβλήματα των πολιτών και στην προστασία του περιβάλλοντος, την εκκλησία, τους νέους και τις κοινωνικές ευπαθείς ομάδες γενικότερα.

Η συνεισφορά του Γιάννη Ορφανίδη στην Ανατολική Αττική είναι γνωστή εδώ και χρόνια, καθώς  είναι πάντα, δίπλα σε όποιον και όπου έχει την ανάγκη του.

Αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς, τους οποίους και σέβεται για την πολυετή τους προσφορά, σε σχολεία, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς, την εκκλησία, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τους ΑμεΑ και ασχολείται (εδώ και χρόνια) αποτελεσματικά, για την επίλυση των προβλημάτων που  τους απασχολούν, εκεί όπου το κράτος πολλές φορές απουσιάζει.

Με όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν, οι πολίτες - ψηφοφόροι της
 Ανατολικής Αττικής, αφουγκραζόμενοι τον παλμό της εποχής, μιας εποχής που αναζητάει διακαώς 
καταξιωμένους, έντιμους, πολιτικά άφθαρτους και δυναμικούς ανθρώπους για να τους εκπροσωπήσουν στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο, είναι σίγουρο πως, θα στηρίξουν τον Γιάννη Ορφανίδη με την ψήφο τους!

Μετά τον διαχωρισμό της Αττικής σε τομείς, στον Ανατολικό όπου πολιτεύεται  ο Γιάννης Ορφανίδης, εντάσσονται, κατ' αλφαβητική σειρά, οι παρακάτω δήμοι: 

Αχαρνές, Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη, Διόνυσος, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Παιανία, Παλλήνη, Ραφήνα - Πικέρμι, Σαρωνικός, Σπάτα - Αρτέμιδα και Ωρωπός. 



Εμείς θα ευχηθούμε στον Γιάννη Ορφανίδη καλή επιτυχία, μιας και η εκλογή του θα είναι προς όφελος πραγματικά όλων μας!!



Δεν υπάρχουν σχόλια