Header Ads

add here

add here add here

Ενεργοί Πολίτες Δήμου Παλλήνης : Προς τους κατοίκους του ενιαίου Δήμου Παλλήνης







Προς τους κατοίκους του ενιαίου Δήμου Παλλήνης
Από την θέση του απλού ,πολίτη – δημότη του Δήμου Παλλήνης και σκεπτόμενοι το καλό όλων των οικισμών που τον περιβάλουν, παραμείναμε αμέτοχοι όλο το χρονικό αυτό διάστημα το οποίο διεξάγετε αυτός ο προεκλογικός αγώνας.
 Η σημερινή ημέρα αποτελεί και το τερματικό όριο όλων των ενεργειών εκείνων που προσδίδουν εκλογικό χαρακτήρα, σήμερα λοιπόν για εμάς είναι και η ημέρα που θα ξεκινήσουμε την επικοινωνία μαζί σας.
Η κίνηση μας αποτελείται από απλούς σκεπτόμενους ενεργούς πολίτες ,που πέρα από  κόμματα και παρατάξεις θα προτάξουν και θα προασπιστούν μέσα από την κίνηση αυτή το κοινό καλό για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
 Οι ενεργοί πολίτες είναι μια κίνηση που έχει ξεκινήσει καιρό τώρα και πήρε σάρκα και οστά πριν λίγους μήνες, λίγους μήνες πριν όταν και ξεκίνησε ένας σημαντικός αριθμός πολιτών να συμμετέχει  με την υπογραφή τους στην κίνηση αυτή.
 Οι  βασικές προϋποθέσεις ήταν:
-Η μη εμπλοκή του στα προεκλογικά δρώμενα του δήμου μας.
-Η έναρξη των εργασιών – δράσεων του να γίνει μετά το πέρας των εκλογών.
Η παρακολούθηση του έργου που αφορά τον τόπο μας σε τοπικό, περιφερειακό, και βουλευτικό επίπεδο, καθώς και η προώθηση δράσεων σε βασικά θέματα και στρατηγικές, θα  αποτελέσουν τις βασικές μας δραστηριότητες.
Αφού λοιπόν τηρήσαμε τις δεσμεύσεις αυτές θέλουμε να ενημερώσουμε όλους αυτούς που θα συμμετέχουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ότι θα είμαστε εκεί έτσι ώστε να καλύψουμε μια πάγια ανάγκη των πολιτών για ενημερώση σε θέματα που τον αφορούν.
Η ανάγκη αυτή μεγάλωσε κατά την διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου,μια περίοδος που έφερε στην δημοσιότητα ιδιαίτερα σοβαρά θέματα για τον δήμο μας.
Ευχόμενοι λοιπόν την συμμετοχή όλο και περισσότερων δημοτών  στην εκλογική διαδικασία, διακρίναμε – εντοπίσαμε αξιόλογους ανθρώπους σε όλες τις παρατάξεις που μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στο μέλλον της πόλης της περιφέρειας αλλά και της χώρας.



Πεποίθηση μας είναι ότι οι μοναδικοί  μας εχθροί είναι αυτοί που μας οδήγησαν και μετά εκμεταλλευτήκαν την τάση αποχής πολλών από μας
 Λέμε λοιπόν  σε όλους αυτούς, που οι δράσεις τους αρχίζουν και τελειώνουν πριν τις εκλογές , ότι τα ψέματα τελείωσαν.
Στις καρέκλες τους κάθονται... όταν βλέπουν εμάς στους καναπέδες μας.


                                                                                Παλλήνη 25/5/2019
                                                                                    Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια