Header Ads

add here

add here add here

Ευαγγελία Τσομάκη : Δήμαρχε εγώ πάντως, ντρέπομαι που καθημερινά βλέπω εικόνες απαξίωσης και εικόνες αποτρόπαιες !!!Προσοχή (σκληρές φωτογραφίες)


Εγώ πάντως, ως δημότης και σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης, ντρέπομαι που καθημερινά βλέπω εικόνες απαξίωσης, εικόνες αποτρόπαιες και ενισχύω την άποψή μου ,ότι αυτή η δημοτική αρχή, πραγματικά, είναι μακράν των καθηκόντων της και ενός υγιούς μέλλοντος για το δήμο μας!!!


Ένα στρώμα πεταμένο στο δρόμο, που πάνω του κείτεται ένα αποστεωμένο  ζώο..Μια εικόνα πραγματικά φρικτή που πέρα από την φρικαλεότητα, το σημαντικότερο είναι το θέμα υγιεινής. Το συγκεκριμένο στρώμα με το άψυχο ζώο, βρίσκεται τουλάχιστον  πέντε ημέρες εκεί…

Κύριε δήμαρχε και αρμόδιε αντιδήμαρχε και πρόεδρε ποιες ήταν οι ενέργειές σας για την απομάκρυνση αυτού? Γιατί δεν λειτουργούν οι «άψογοι» μηχανισμοί σας? 

Πόσο ακόμα θέλετε να υποβάλετε τους δημότες της συγκεκριμένης περιοχής και όχι μόνο, σε ψυχολογική δοκιμασία? ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, τουλάχιστον!!!! 

Είναι μέσα στα καθημερινά προβλήματα του δήμου μας και της υποχρέωση σας να πράττετε άμεσα!!!Είστε άφαντοι, άπραγοι, αναποτελεσματικοί και αποδεδειγμένα ,κατά επανάληψη, ελλιπείς!!!!






 Ως προς την αποκομιδή των απορριμμάτων – που είναι και το ΚΥΡΙΟ αλλά και ΚΑΙΡΙΟ Δημοτικό έργο – αδυνατείτε να ανταπεξέλθετε (ΦΩΤΌ)!!!

Σχεδόν  μήνα βρίσκονται εκεί, στο λόφο Λεβίδη απέναντι από τον χώρο LATANIA, πόσο ακόμα χρόνο χρειάζεστε???

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΣΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ????

ΤΙ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ???

Μόνο  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ????

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Να κουράζετε τον κόσμο,πάλι με τις γνωστές προεκλογικές  «υποσχέσεις» σας???

Αυτό αξίζουν οι Δημότες που πληρώνουν Δημοτικά Τέλη ???

Λυπάμαι πολύ, αλλά …ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε ελλιπείς!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια