Header Ads

add here

add here add here

Περίεργη παραίτηση από την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλλήνης!!...


 Πάταγο έχει προκαλέσει στο Δήμο Παλλήνης  η παραίτηση  της υπαλλήλου, όχι μάλιστα από κάποια τυχαία υπηρεσία, αλλά από την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλλήνης



Η παραίτηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς πρόκειται για την υπάλληλο Βεροπούλου Ευτυχία του Γεωργίου, κατηγορίας ΠΕ , κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄ από τα καθήκοντα της Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, με  Αριθ. πρωτ.  απόφασης του Δήμου Παλλήνης 25877 -  31/08/2018.

Με δεδομένο ότι η κ. Βεροπούλου  υπηρετούσε στη υπηρεσία πέντε ολόκληρα χρόνια, όλοι έψαχναν να μάθουν τι συμβαίνει, ωστόσο οι γνωρίζοντες την εξέλιξη ήταν «σφίγγες»...

Ορίστηκε ως αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλλήνης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας Σκαρή Μαρία του Ανάργυρου ,κατηγορίας ΠΕ ,κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με βαθμό Α΄, από 31/08/2018 και μέχρι την επιλογή του Προϊσταμένου που θα προκύψει από το οικείο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ,σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, με Αριθ. πρωτ. απόφασης του Δήμου Παλλήνης 25996 31/08/2018.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουγούνται στους δημότες σχετικά με το κατά πόσο είναι ικανή η σημερινή διοίκηση να διαχειριστεί έναν καλλικρατικό δήμο με πάμπολλα, εξ αρχής, προβλήματα.