Header Ads

add here

add here add here

Εξαιτίας του πρόσφατου τροχαίου ατυχήματος, αλλά και του συμβάντος που έγινε σήμερα το πρωί, γίνεται τροποποίηση της Λεωφορειακής γραμμής 301.

Με αφορμή την αυξημένη επικινδυνότητα που υπάρχει σε συγκεκριμένο σημείο απ' όπου διέρχονται τα λεωφορεία της λεωφορειακής γραμμής 301 και συγκεκριμένα στην οδό Αιγίου και εξαιτίας του πρόσφατου τροχαίου ατυχήματος, αλλά και του συμβάντος  που έγινε σήμερα το πρωί πρώτες πρωινές ώρες με λεωφορείο που έπαθε βλάβη στο ίδιο συγκεκριμένο σημείο αλλά αποφάνθηκαν τα χειρότερα όπως εχτές.

Με πρωτοβουλία του συνδικαλιστή της Ο.ΣΥ Στάθη Παναγιώτη αλλά και την σύμφωνη γνώμη του Συνδικάτου της εταιρίας,  δηλώνοντας στη News Παλλήνης: Υποχρεωνόμαστε για την διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας επιβατών και εργαζομένων μας να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρχει  τροποποίηση της Λεωφορειακής γραμμής 301 και τα λεωφορεία θα πηγαίνουν στο τέρμα μέσω της λεωφόρου Ανθούσας δεν θα διέρχεται από την οδό Ανθέων, Ιάσονος, Μεσσήνης Αιγίου.

Η απόφαση αυτή τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα Παρασκευή  23/6/2017 έως ότου δοθεί λύση από τον Δήμο.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...