Header Ads

add here

add here add here

Το αίσχος που συνέβη στο τοπικό συμβούλιο Παλλήνης....

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικα τμηματα

Στο τοπικό συμβούλιο Παλλήνης που πραγματοποιήθηκε την 30/03/2017 και ώρα 20.30΄, ο τοπικός σύμβουλος κος Παγώνης Μανώλης, της παράταξης του κου Μερτύρη Παναγιώτη, κατέθεσε επιστολή για ψήφισμα με θέμα: «Κατά της ενοποίησης των αστυνομικών τμημάτων». Από το ενδεκαμελές συμβούλιο, παραβρέθηκαν οι οκτώ τοπικοί σύμβουλοι.
Οι σύμβουλοι που το καταψήφισαν, ήταν της παρατάξεως της Δημοτικής αρχής, κου Ζούτσου Αθανάσιου οι οποίοι είναι: Παπανικολάου Νικόλαος-Πρόεδρος, Μπριλάκης Διογένης και Μεταξά Παρασκευή, πλην της κας Καλοζούμη Χρυσούλας.
 Οι ψήφοι  ήταν ισοψηφείς και ο πρόεδρος έκανε τότε, χρήση της διπλής ψήφου όπως ο ίδιος ανέφερε ότι είχε αυτό το δικαίωμα.
Το ψήφισμα αναφερόταν αφενός στην μη ενοποίηση των αστυνομικών τμημάτων αφετέρου και την ενδυνάμωσή των σε ανθρώπινο δυναμικό και οχημάτων για την καλύτερη αστυνόμευση.
Στη συνέχεια, η τοπικός σύμβουλος κα Λίζα Καλογερία , πρότεινε την σύσταση μιας επιτροπής και από τα τρία τοπικά συμβούλια προκειμένου να έχουν συνάντηση με το Υπουργείο για την επίλυση του θέματος. Κάτι όμως που δεν το δέχτηκαν και το καταψήφισαν και πάλι οι σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής.

Ο κος Παναγιώτης Μερτύρης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, παρακολούθησε το τοπικό συμβούλιο και επενέβη λέγοντας, ότι τον θλίβει ο τρόπος που διαχειρίστηκαν το ψήφισμα και θα έπρεπε με κάθε μέσο και επιχείρημα, να παλέψουν για την μη ενοποίηση των αστυνομικών τμημάτων από το να καταδικάζουν με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες αυτών που παλεύουν  για να παραμείνουν και τα δύο αστυνομικά τμήματα στο δήμο μας και να στελεχωθούν πλήρως, τόσο από ανθρώπινο δυναμικό όσο και από οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια