Header Ads

add here

add here add here

Ποιος άραγε από τον Δήμο Παλλήνης, έχει σχέση με την ..... Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή κ. Νικολάου Νικολόπουλου για ΚΕΚ Δήμου Χολαργού . Πρόσκληση για ποινική διερεύνηση των υπευθύνων κακοδιαχείρισης του Κ.Ε.Κ.

                 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πριν προλάβει να καταλαγιάσει ο θόρυβος από τα υπονοούμενα  των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Ζούτσου,

 στους  προσωπικούς τους λογαριασμούς  στο F/B για το "άγειν και φέρεσθαι" του δημάρχου από συνεργάτες του, έρχεται σαν  ¨κερασάκι΄΄ στην όλη υπόθεση η επίκαιρη ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αχαΐας, κ. Νικολάου Νικολόπουλου προς τον Υπουργό επικρατείας κ. Φλαμπουράρη, προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης , Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και προς το Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης   στις  09/03/2017 με θέμα:

 <<Κ.Ε.Κ Δήμου Χολαργού-Πρόσκληση για ποινική διερεύνηση των υπευθύνων κακοδιαχείρισης, του Δημοτικού Συμβουλίου, του  Γενικού Διευθυντή του Κ.Ε.Κ., των Προϊσταμένων Λογιστηρίων, των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών αλλά και των αρμόδιων αρχών από τυχόν παράληψή τους να ελέγξουν αυτούς>>.

Ποιος άραγε από τον Δήμο Παλλήνης και με εξέχουσα θέση, έχει σχέση με την ως άνω αναφορά?

Η NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ επιφυλάσσεται και έπεται συνέχεια με πιο πλούσιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

ΔΗΜΟΣIΕΥΣΗ ΣΧΟΛIΟΥ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια