Header Ads

add here

add here add here

ΓΕΡΑΚΑΣ ...2017 κ. Δήμαρχε Το καλά οχυρωμένο με φυσική κάλυψη σημείο μεταφόρτωσης στο Γέρακα
















Καταγγέλωντας η τοπική σύμβουλος της Δ.Ε Ανθούσας 
Δήμου Παλλήνης  κ. Τσομάκη 
Ευαγγελία από τον προσωπικό της λογαριασμό  στο F/B 


Σημείο μεταφόρτωσης στο Γέρακα καλά οχυρωμένο με φυσική κάλυψη .....

Ήταν θέμα χρόνου πλέον για κάποιον να ανακαλύψει την αθλιότητα του Δήμου Παλλήνης και να βρεθεί «αντιμέτωπος» με μια καραμπινάτη παρανομία ανεξέλεγκτης μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον χώρο δίπλα στο νεκροταφείο του Γέρακα, μια «ανάσα» από το κέντρο της Δ/Ε Γέρακα και το Δημαρχείο του Δήμου.
Βέβαια εγώ διερωτώμαι τι τάξη θα μπορούσε να μπει σε έναν παράνομο σκουπιδότοπο; ή είναι παράνομος και απαγορεύεται η λειτουργία του ή η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν τα στραβά μάτια! "Ολίγον έγκυος" δεν υπάρχει!
Όποιος αδειάζει ούτως ή αλλιώς εκεί, είναι παράνομος …είτε με τάξη είτε με αταξία!
Υπάρχει η Δικαιοσύνη , υπάρχουν οι αστυνομικές αρχές και η υγειονομική υπηρεσία που γνωρίζουν ότι συνεχίζει να λειτουργεί παράνομα η συγκεκριμένη καραμπινάτη παρανομία ανεξέλεγκτης μεταφόρτωσης απορριμμάτων?
Δεν μπορεί κάποιοι δήμαρχοι να κοροϊδεύουν τους πολίτες για πολλά χρόνια ότι ΘΑ…ΘΑ…ΘΑ βρουν λύση για τα απορρίμματα και συνεχώς να βρίσκονται χωρίς λύση και χωρίς προοπτική λύσης.
Οι υπεύθυνοι ας εφαρμόσουν τον νόμο!






















ΔΗΜΟΣIΕΥΣΗ ΣΧΟΛIΟΥ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια