Header Ads

add here

add here add here

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΩΣΤΑ – ΑΞΙΟΠΟΙΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ/ΤΕΙ


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα η πρωτοποριακή ημερίδα «Σπουδάζω σωστά – Αξιοποιώ το χρόνο μου» με στόχο τη βοήθεια των πρωτοετών φοιτητών στις σπουδές τους.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 70 φοιτητές, ο Δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος, οι Αντιδήμαρχοι Πόπη Ζινέλη και Δημήτρης Μπαξεβάνης, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών Γεώργιος Μουρτζιάπης και Άγγελος Λιακόπουλος, η διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Γέρακα κα Ευαγγελία Γεωργάκη.  
Εισηγητής και επιστημονικός υπεύθυνος ήταν ο Καθηγητής Τ.Ε.Ι Στερεάς Ελλάδας Ανδρέας Βασιλόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου. Μεταφέροντας εμπειρία 15 ετών από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσέφερε στα παιδιά με παραστατικό τρόπο, μεθόδους για να διαβάζουν και να σημειώνουν, να διαχειρίζονται το χρόνο τους, να κάνουν σωστές εργασίες, να επιλέγουν μαθήματα, αλλά και να χτίζουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό για την αγορά εργασίας.
Μετά τις ερωτήσεις των φοιτητών, ο καθηγητής τους  ζήτησε να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνει ο Δήμος και να επικοινωνούν με email τα  όποια φοιτητικά προβλήματα συναντούν και ανανέωσε το ραντεβού τους για τον Δεκέμβριο που θα έχουν αποκτήσει πλέον βιωματική εμπειρίααπό την ζωή τους στο Πανεπιστήμιο
Κλείνοντας τη χθεσινή εκδήλωση, ο Δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος δήλωσε: «Βοηθάμε τους φοιτητές του Δήμου μας να μη χάσουν χρόνο στην διάρκεια των σπουδών τους και  να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Η ημερίδα αυτή, με την βοήθεια του κ. Βασιλόπουλου, θα επιδιώξουμε να γίνει θεσμός για το Δήμο Παλλήνης και κάθε χρόνο να δυναμώνει.»


Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...