Header Ads

add here

add here add here

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο Δήμαρχος Παλλήνης καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μιας θέσης Ειδικού Συμβούλου ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) και συγκεκριμένα:
Μιας θέσης Ειδικού Συμβούλου σε θέματα ενημέρωσης των πολιτών, ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου για την ενημέρωση των πολιτών, ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης και δημοσίων σχέσεων.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και οποιοδήποτε άλλο προσόν και δικαιολογητικό πλέον των παραπάνω θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Παλλήνης – Ιθάκης 12 – Γέρακας – ΤΚ 15344 (πληροφορίες: Αικατερίνη Κόλλια, Τηλ.210 6604666) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης της στις εφημερίδες. Η επιλογή θα γίνει από το Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του/της προσλαμβανόμενου/ης (άρθρο 163 παρ.4 του Ν.3584/2007). 

Ο προσληφθείς θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τη θητεία της δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθεί. Τα καθήκοντα του και τα υπόλοιπα ζητήματα της θητείας του ορίζονται στο άρθρο 163 του Ν.3584/2007. 

Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο pdf
Proslipsi eidikou symvoulou.pdf

Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...