Header Ads

add here

add here add here

Ανεξαρτητοποιήθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης Σγουρού (φωτο)

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Παύλος Καμάρας, ο οποίος είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό «Αττική» του Γιάννη Σγουρού. Την ανεξαρτητοποίηση του, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο οποίος έλαβε τη σχετική επιστολή από τον κ. Καμάρα.


Η ανεξαρτητοποίηση, του κ. Καμάρα,  ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη, αφού είχε εκφράζει κατά καιρούς έντονες διαφωνίες με τη λειτουργία της παράταξης του κ. Σγουρού.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι διαφωνίες πήραν χαρακτήρα ρήξης, όταν στις αρχές του χρόνου, κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης, βραβεύτηκε η κ. Γεννηματά, με τον κ. Καμάρα να διαχωρίζει τη θέση του, θεωρώντας ότι η πράξη αυτή δεν συνάδει με τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμάρας είναι εκλεγμένο μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Η ρήξη αυτή επιβεβαιώθηκε αμέσως μετά, όταν ο κ. Σγουρός απέκλεισε στις δημαιρεσίες τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του από κάθε υποψηφιότητα που δικαιούτο ως Αξιωματική Αντιπολίτευση (Αντιπροεδρία, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής), αν και θεωρείτο βέβαιη η τοποθέτησή του, λόγω της πολύ μεγάλης εμπειρίας του στην αυτοδιοίκηση.
Σε δηλώσει του, ο κ. Καμαράς, ανέφερε ότι «υπήρξε κοινή διαπίστωση για απόκλιση από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοικητικής Ομάδας και κυρίως την πολιτική στόχευση και πρακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η παράταξη ως «ανεξάρτητη» επί της ουσίας και όχι στα λόγια».
Ο  Παύλος Καμάρας, συμμετείχε στον συνδυασμό του κ. Σγουρού, ως υποψήφιος Αντιπεριπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής. Ο ίδιος έχει διατελέσει για τρεις συνεχόμενες θητείες δήμαρχος της Πεύκης, καθώς και αιρετό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚΝΑ, ενώ σήμερα είναι πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...