Header Ads

add here

add here add here

Τσομάκη Ευαγγελία : κ. Δήμαρχε, ο τρόπος που αντιμετωπίζετε(?) τα προβλήματα του Δήμου και της «γειτονιάς» κατά τα λεγόμενά σας, είναι επιεικώς απαράδεκτος και απαξιωτικός!!

Δήμαρχε

Με θλίψη και οργή παρατηρώ και βγαίνω αληθινή στις δηλώσεις που κάνω εδώ και χρόνια, για τον αδιάφορο τρόπο που αντιμετωπίζετε  την Ανθούσα ή αλλιώς την «γειτονιά» που εσείς μας αποκαλέσατε δημόσια…Αυτή η «γειτονιά» απαρτίζετε από δημότες που έχουν ανάγκες, επιθυμίες, δικαιώματα που κανένας, πόσο μάλλον εσείς, ο «άρχοντας» του δήμου, ΔΕΝ  θα τα απαξιώνετε!!!!

Οι δημότες της Ανθούσας, του στολιδιού του Δήμου Παλλήνης δεν είναι άνθρωποι τρίτης κατηγορίας..





Είναι άνθρωποι Α++++ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ όπως ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΌΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ- ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ-, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ, ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ….
Μέλημά σας είναι και σύμφωνα πάντα με το νόμο, αφού κατά πως φαίνεται ΟΥΤΕ και το νόμο δεν υπολογίζετε, έπρεπε να μεριμνήσατε για το σωστό, το εύλογο και το νόμιμο.

Αναφέρομαι στο λουκέτο που βάλατε εδώ και μέρες  και πάλι στο Κοινοτικό Κατάστημα της Ανθούσας, αφού δεν υπάρχει υπάλληλος για την εξυπηρέτηση του κοινού.
Η υπάλληλος που έχουμε, έφυγε για διακοπές( και πολύ καλά έκανε), εσείς όμως για ακόμη μια φορά δεν μεριμνήσατε την αναπλήρωσή της με κάποια άλλη υπάλληλο.
Πολλές φορές έχω αναφέρει σε παλαιότερα συμβούλια πως, σε περίπτωση που απουσιάζει η υπάλληλος για οποιοδήποτε λόγο και τονίζω πως έχει κάθε δικαίωμα σαν άνθρωπος να απουσιάζει, ΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ την άμεση και έγκαιρη αναπλήρωσή της.
Έχετε κατακρεουργήσει όλες τις υπηρεσίες από την Δημοτική Ενότητα Ανθούσας, το Κ.Ε.Π είναι κλειστό εδώ και δύο χρόνια και το Κοινοτικό Κατάστημα που διεκπεραιώνει τις πιο πολλές εργασίες και αυτό κλειστό!!!!
Καταλαβαίνετε πως στερείτε από τους δημότες το νόμιμο δικαίωμα να κάνουν χρήση δημόσιων παροχών?????Οι υπηρεσίες αυτές είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ κ.Δήμαρχε ΔΕΝ είναι δικές σας!!!!!!!
Στα πρακτικά της συγκεκριμένης πρότασής μου  τόσο για το Κ.Ε.Π όσο και για την αναπλήρωση υπαλλήλου σε περίπτωση απουσίας της από Κοινοτικό Κατάστημα σε κάθε συμβούλιο, ψηφίζονταν ομόφωνα.
Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα πως όχι μόνο απαξιώνεται τις ανάγκες των δημοτών αλλά δεν υπολογίζεται και τις αποφάσεις των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ εκλεγμένων…..
Είχαν μάλιστα δοθεί δημοσίως, υποσχέσεις και από τον πρώην και από τον νυν αντιδήμαρχο Ανθούσας!
Κύριε Δήμαρχε μήπως έχετε μπερδέψει το ρόλο σας?
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ  ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ!!!!!!
Κ.Δήμαρχε, ο τρόπος που αντιμετωπίζετε(?) τα προβλήματα του Δήμου και της «γειτονιάς» κατά τα λεγόμενά σας, είναι επιεικώς απαράδεκτος και απαξιωτικός!!
Προεκλογικά νομίζετε ότι θα περπατάτε τους δρόμους της Ανθούσας- «γειτονιάς» με το γνωστό χαμογελάκι σας, θα τάζετε, θα δίνετε και πάλι λόγο τιμής(!) και εμείς θα πιστέψουμε???
Η Ανθούσα και οι δημότες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!!
Όσοι έχουν συνείδηση και αυτοσεβασμό και όχι φιλαυτία, ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ!!!!!!
ΕΣΕΙΣ????

  Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...