Header Ads

add here

add here add here

Καθάρισε με Καλιαμπάκα η Ατλαντίδα (video)

Καθάρισε με Καλιαμπάκα η Ατλαντίδα (video)

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησε 1-0 του Άρη Βούλας με γκολ του έμπειρου επιθετικού

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1-0
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ατλαντίδα, η οποία στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής επικράτησε 1-0 του Άρη Βούλας με γκολ του Αστέριου Καλιαμπάκα. Αυτό το τρίποντο
επαναφέρει την ομάδα της Ανθούσας μέσα στην πεντάδα, με τον μεγάλο στόχο βέβαια για φέτος να είναι το Κύπελλο. Στα του σημερινού (Κυριακή 12/2) αγώνα, ήταν ένα 90λεπτο με καλό ποδόσφαιρο εκατέρωθεν...
Ο Άρης Βούλας στάθηκε αρκετά καλά, αλλά η Ατλαντίδα έφτασε δίκαια στην επικράτηση, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες κυρίως στην επανάληψη όπου βρήκε ρυθμό. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους του Βαγγέλη Χαντέ να ανοίγουν το σκορ στο 27', όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Μπούμπας πήρε την κεφαλιά, ο Κάρσος του είπε όχι, αλλά από κοντά ο Καλιαμπάκας με σουτ έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη ο Άρης Βούλας ρίσκαρε, ανέβηκε ψηλά με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανοίξει. Η Ατλαντίδα βρήκε χώρους, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις (με Σιούτη, Καμπάνταη, Πανόπουλο) αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Κάρσο, ο οποίος έκανε σημαντικές επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα του στο... κόλπο.
Η Βούλα του Κυριάκου Δαγγούλη, που δεν παράτησε ποτέ την προσπάθεια,  στο 70' λίγο έλειψε να σκοράρει και να κάνει τη ζημιά, αλλά σε σουτ του Διγενή η μπάλα έφυγε άουτ! Μ' αυτά και μ' αυτά η Ατλαντίδα πήρε τη νίκη και προχωρά με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, έχοντας βέβαια το μυαλό της περισσότερο στην ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (22/2) τον Κεραυνό.
Διαιτητές: Μπερέτας, Γκόντα, Κουλοχέρης
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Παπαδημητρίου, Κουλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Πανόπουλος, Μαλάι (83' Παππάς), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης (65' Καμπάνταης), Πλατέλλας (46' Σιούτης).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Γκριν-Λόνγκο, Κολτσίδας, Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος, Μήτσιος (78' Ντα Κόστα), Γιουνγκ-Σουν (55' Κριλής), Διγενής, Σανσάρογλου (70' Μπουλάρι).
ΔΗΜΟΣIΕΥΣΗ ΣΧΟΛIΟΥ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια