Header Ads

add here

add here add here

Ο υποψήφιος που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία Θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας!

Φωτογραφία του Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης.

Η κοπή της πίτας μιας κομματικής οργάνωσης πολύ δύσκολα βγάζει… είδηση, κάτι όμως που δεν συνέβη στην ανάλογη εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Παλλήνη.


Σε μια κατάμεστη από περίπου 350 νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες αίθουσα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παλλήνης Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης,
έκανε σαφές ότι ο ίδιος και τα στελέχη της οργάνωσης θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (σ.σ.: το 2019), ο υποψήφιος που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία να είναι ο επόμενος δήμαρχος Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας!
Παράλληλα βέβαια έκανε σαφές ότι στην προσπάθεια όλων εντάσσεται και η πρωτιά του κόμματος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές τις οποίες τόσο ο κ. Κουτσικούρης όσο και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατ. Αττικής Άρης Βίτσιος, τοποθέτησαν μέσα στο 2017.
Φωτογραφία του Nikos C. Sofianos.Φωτογραφία του Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης.Φωτογραφία του Nikos C. Sofianos.Η Ν.Δ. ΕΤΟΙΜΗ 
        ΝΑ 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ: 

Είναι εντυπωσιακή η οργάνωση και η συσπείρωση που δείχνουν οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος! Στη σημερινή εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Παλλήνης ομιλητής ήταν ο Αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος τόνισε ότι η Ν.Δ. ως κυβέρνηση "δεν θα μοιράσει καραμελίτσες και σοκολάτες, αλλά θα κυβερνήσει υπεύθυνα και σοβαρά", με οδηγό την ιδεολογία της επιχειρηματικότητας και με κοινωνική ευαισθησία. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παλλήνης Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης καθώς και σε όλα τα μέλη της οργάνωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια