Header Ads

add here

add here add here

Στασινόπουλος: «Είμαστε περήφανοι για την Ατλαντίδα»

Στασινόπουλος: «Είμαστε περήφανοι για την Ατλαντίδα»
Ονειρικές στιγμές ζει η Ατλαντίδα, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε τελικό Κυπέλλου! Η ομάδα της Ανθούσας, κατάφερε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» του Κεραυνού και πλέον θα αντιμετωπίσει τον Αήττητο, το Σάββαρο 11 Μαρτίου στις 17.00, με στόχο να κατακτήσει τη διοργάνωση και την... Κούπα. Η υπέρβαση που έχει γίνει φέτος στην Ατλαντίδα είναι μεγάλη και σε όλα τα επίπεδα, με τη διοίκηση Στασινόπουλου-Πολύδερα να έχει ρίξει πολλά χρήματα και την επιβράβευση να έρχεται με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Αυτή η σπουδαία επιτυχία, μάλιστα, έχει γεμίσει περηφάνια και ικανοποίηση τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Γιάννη Στασινόπουλο, ο οποίος εξέφρασε την σιγουριά του πως οι παίκτες θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να φέρουν το κύπελλο στην Παλλήνη. «Τόσο εγω όσο και όλο το ΔΣ της Ατλαντίδας, είμαστε πολύ περήφανοι που για πρώτη φορά η ομάδα μας θα βρεθεί σε ένα τελικό κυπέλλου. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να φέρουν το κύπελλο στην Παλλήνη. Το Σάββατο 11 Μαρτίου θα είναι οπως και να έχει μια μέρα γιορτής για την ΕΠΣΑΝΑ», τόνισε σχετικά.
Χαντές: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο»

Για την πολύ σπουδαία επιτυχία μας μίλησε και ο τεχνικός της Ατλαντίδας Βαγγέλης Χαντές, ο οποίος μαζί με τους ποδοσφαιριστές του οδήγούν το σωματείο σε ημέρες δόξας: «Σίγουρα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στους συνεργάτες μου Χρήστο Λαζαρίδη-Βαγγέλη Γαλάνη και φυσικά στη διοίκηση, που έχει δώσει πάρα πολλά στην ομάδα και η συμμετοχή μας στον τελικό είναι επιβράβευση για τους κ.κ. Στασινόπουλο-Πολύδερα. Θεωρώ πως η εικόνα στα τρία ημίχρονα ήταν ισορροπημένη, στο τέταρτο και τελευταίο 45λεπτο η υπεροχή μας ήταν καθολική. Είχαμε καθαρό μυαλό, πάθος και η επικράτηση μας ήταν δίκαιη, παρότι αξίζουν μπράβο και στον αντίπαλο που έχει κάνει μέχρι σήμερα αξιοθαύμαστη πορεία. Στόχος μας πλέον είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και θα δώσουμε τα πάντα για να το πάρουμε. Θα αντιμετωπίσουμε ίσως την καλύτερη ομάδα σε όλη την Αττική, με τον φίλο μου τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και διαχείρηση. Σίγουρα ο Αήττητος είναι το φαβορί, όμως το μεγαλύτερο κίνητρο το εχουμε εμείς. Αρχικά θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο και από εκεί και πέρα η συμμετοχή μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και μια ενδεχόμενη κατάκτηση εκεί θα είναι μεγάλη υπέρβαση, γι' αυτό δεν βλέπουμε τόσο μακριά».
Φώσκολος: «Δικαίωση των κόπων μας η πρόκριση στον τελικό»
Από την πλευρά του, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ατλαντίδας Αντώνης Φώσκολος, επισήμανε: «Η πρόκριση στον τελικό είναι ένα ιστορικό γεγονός όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά συνολικά για τον Δήμο της Παλλήνης. Ουσιαστικά μιλάμε για μια δικαίωση των κόπων μας. Όλη την χρονιά έγινε μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, τους προπονητές και τα παιδιά κι αυτή η δουλειά αποφέρει καρπούς. Μπορεί κάποιες ατυχίες να μην μας έφεραν κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα, η πορεία μας ως εδώ μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς αποκλείσαμε ισχυρές ομάδες και είχαμε δύσκολους αντιπάλους. Ευχή μου είναι να γίνει ένας καλός τελικός με τον Αήττητο που και αυτός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω να σταθώ τέλος σε κάτι που δεν έχει αναφερθεί... Από τότε που έχει αναλάβει την Ατλαντίδα διοικητικά ο κ. Στασινόπουλος η ομάδα μετρά δύο πρωταθλήματα, πέρυσι έφτασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και φέτος είναι στον τελικό! Σίγουρα μιλάμε για σημαντικές επιτυχίες που δεν είναι εύκολο να γίνουν».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια