Header Ads

add here

add here add here

ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ;



Η τοπικη συμβούλοςτης ΔΕ Ανθούσας
κ.Ευαγγελία Τσομάκη

Κ. Δήμαρχε και αγαπητοί συνάδελφοι.




 Από αρχές Μαρτίου θα γίνει σταδιακά η μετακόμιση και συγχώνευση υπηρεσιών του αστυνομικού τμήματος Παλλήνης στο Αστυνομικό τμήμα του Γέρακα. Αυτό θα κρατήσει περίπου ένα μήνα δηλαδή μέχρι τέλος Μαρτίου. 






Το ερώτημα που δημιουργείται είναι το εξής, παρόλο που μαζεύτηκαν περίπου 4500 χιλιάδες υπογραφές από Παλληνιώτες που δεν επιθυμούνε την σκέψη της συγχώνευσης των δυο Αστυνομικών Τμημάτων, φαίνεται πως δεν λήφθηκαν σοβαρά υπόψη των αρμοδίων. Το ακατανόητο είναι δε, με τι κριτήρια έγινε η συγχώνευση των δύο τμημάτων αφού και τα δύο κτίρια είναι μισθωμένα. Πως γίνεται το μεγαλύτερο να συγχωνεύεται στο μικρότερο. Το Αστυνομικό Τμήμα του Τ.Α Παλλήνης είναι πολύ μεγαλύτερο του ΑΤ Γέρακα έχει μεγαλύτερη άνεση χώρου άρα θα μπορούσε άνετα να συστεγάσει και το προσωπικό του ΑΤ Γέρακα . Από γεωγραφικής άποψης βρίσκεται στο κέντρο του Δήμου και σαν κτίριο έχει σφαιρική οπτική επαφή άρα και φυλάσσεται καλύτερα .Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το Δημοτικό διαμέρισμα Ανθούσα, που είναι απομονωμένη περιοχή και ευάλωτη για ενέργειες εγκληματικότητας και έχει καλύτερη πρόσβαση από την Παλλήνη,
γιατί το Τ.Α Παλλήνης, χιλιομετρικά απέχει λιγότερο από το ΑΤ Γέρακα. Επίσης, ως κτίριο το Α.Τ Γέρακα είναι μικρότερο άρα πολλοί από το αστυνομικό προσωπικό του Τ.Α Παλλήνης θα είναι πλεονασματικοί οπότε και θα τους μεταφέρουν σε άλλα αστυνομικά τμήματα.

Αλλά μην ξεχνάμε άλλη μία δημόσια ή δημοτική υπηρεσία μετακομίζει από την Παλλήνη στο Γέρακα. Τυχαίο δε νομίζουμε κύριε Δήμαρχε!!!

Δυστυχώς ο ψυχολογικός παράγοντας των δημοτών που χάνουν την ασφάλειά τους, ο αγώνας που έκαναν για να μην κλείσει το Τ.Α Παλλήνης η σίγουρη και αδιαμφισβήτητη πλέον αύξηση της ήδη υπάρχουσας εγκληματικότητας, φαίνεται πως δεν άγγιξαν την κοινωνική σας ευαισθησία.
Αφήνετε εκτεθειμένους τους πολίτες στις ορέξεις των κακοποιών στοιχείων και όποιων εγκληματικών ενεργειών θα ακολουθήσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια