Header Ads

add here

add here add here

Ο κος Σμυρλιάδης Θ. ζήτησε να συζητηθεί η καταγγελία της Τοπικής Συμβούλου Ανθούσας κας Ευαγγελίας Τσομάκη

 
κ. Σμυρλιάδης Θ

Ο κος Σμυρλιάδης Θ. ζήτησε να συζητηθεί το θέμα που έφερε εκτός ημερησία διάταξης, την καταγγελία της Τοπική Συμβούλου Ανθούσας κας Ευαγγελίας Τσομάκη.


Κ. Δήμαρχε και αγαπητοί συνάδελφοι.



κ.Ευαγγελία Τσομάκη
Οφείλω να σας ενημερώσω προκειμένου να γνωρίζετε και εσείς ,τα γεγονότα αυθαιρεσίας και  αδιαφορίας που συμβαίνουν στην Ανθούσα και συγκεκριμένα αναφέρομαι στο κλείσιμο του δημοτικού καταστήματος
(από 2-1-2017 ως και 5-1-2017 αλλά 16-01-2017) λόγω άδειας της υπαλλήλου.

Σαφώς καλά έκανε και πήρε άδεια η υπάλληλος, η δημοτική αρχή όμως δεν πρόβλεψε  να μεριμνήσει την αντικατάστασή της έτσι ώστε να υπάρχει εξυπηρέτηση του κοινού.
Το δημοτικό κατάστημα δεν θα έπρεπε να λειτουργεί μόνο με μια υπάλληλο αφενός για να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αφετέρου για να αποφεύγονται τέτοια ατυχή συμβάντα.

 Επίσης, το κατάστημα του ΚΕΠ είναι κλειστό εδώ και μήνες, (πάνω από χρόνο) θα έπρεπε να είχε γίνει άμεσα τοποθέτηση άλλης υπαλλήλου για την κάλυψη της κενής θέσης, ώστε οι πολίτες να κάνουν,  δικαιωματικά, χρήση αυτής της δημόσιας παροχής.

 Η κατάσταση στην Ανθούσα δυστυχώς παραμένει τελματωμένη, χωρίς υποστήριξη της δημοτικής αρχής, αλλά και του προέδρου της ΔΕ Ανθούσας. Θεωρώ ότι σκοπός της δημοτικής αρχής (αλλά και των εκλεγμένων αυτής) είναι να λύνει άμεσα τα προβλήματα των πολιτών και όχι να δημιουργεί νέα!



Ο Γ.Γ κος Τέντης φάνηκε ανεπαρκής και μη πειστικός στις εξηγήσεις που έδωσε στον Δημοτικό Σύμβουλο, κ, Θοδωρή Σμυρλιάδη  


Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια