Header Ads

add here

add here add here

Κακώς, τόνισε ο αντιδήμαρχος κ.Μαντζώρος Ανδρέας που δεν αντικαταστήθηκε η υπάλληλος και παρέμεινε κλειστό τις ημέρες αυτές το Κοινοτικό Κατάστημα της Δ/Ε Ανθούσας. ''Επειτα από ερώτηση της συμβούλου της δημοτικής ενότητας Ανθούσας, κ.Ευαγγελία Τσομακη

Μετά από ερώτηση της συμβούλου της δημοτικής ενότητας Ανθούσας, κ.Ευαγγελίας Τσομάκη προς τον αντιδήμαρχο κύριο Μαντζώρο Ανδρέα.
Γιατί παρέμεινε κλειστό το κοινοτικό κατάστημα τις ημέρες που έλειπε η υπάλληλος με
 άδεια  και δεν αντικαταστήθηκε από μια άλλη υπάλληλο. Επίσης πρόσθεσε, μήπως θα έπρεπε το κοινοτικό κατάστημα της Ανθούσας να είχε και δεύτερο υπάλληλο.
Ο Αντιδήμαρχος Ανθούσας κύριος Μαντζώρος Ανδρέας απάντησε στην σύμβουλο της Ανθούσας κ.Ευαγγελία Τσομάκη ότι ο όγκος δουλειάς δεν χρειάζεται δεύτερο υπάλληλο. Για τις ημέρες που ήτανε κλειστό το Κοινοτικό Κατάστημα,κακώς τόνισε ο αντιδήμαρχος δεν αντικαταστήθηκε η υπάλληλος.Διαβεβαίωσε την τοπική σύμβουλο κ.Ευαγγελία Τσομάκη ότι δεν θα ξανασυμβεί αυτό.
Στη συνέχεια η κ.Ευαγγελία Τσομάκη έθεσε ερώτηση προς τον αντιδήμαρχο και προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου έχει μεταφερθεί η υπάλληλος του Κ.Ε.Π Ανθούσας στο Κ.Ε.Π του Γέρακα και δεν έχει αντικατασταθεί. Γιατί να μπαίνουν σ' αυτή την ταλαιπωρία οι κάτοικοι της Ανθούσας να πηγαίνουν για εξυπηρέτηση  στο Κ.Ε.Π της Παλλήνης είτε στο Κ.Ε.Π του Γέρακα.
Και φυσικά η τοπική σύμβουλος δημοτικής ενότητας Ανθούσας κ.Ευαγγελία Τσομάκη δεν έλαβε σαφή απάντηση ούτε από τον Αντιδήμαρχο αλλά ούτε και από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας για τη κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί στο Κ.Ε.Π της Ανθούσας. 

ΔΗΜΟΣIΕΥΣΗ ΣΧΟΛIΟΥ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια