Header Ads

add here

add here add here

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Παλληνιακός!


Πρόκριση θρίλερ και για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, που νίκησε 2-3 στα πέναλτι τον Θησέα (0-0 καν. διάρκεια/1-1 παράταση)

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-3 πέναλτι (0-0 καν. διάρκεια/1-1 παράταση)

Συγκλονιστικό παιχνίδι στην Αγία Μαρίνα, με τον Παλληνιακό να επικρατεί 2-3 του Θησέα στα πέναλτι (0-0 καν. διάρκεια/1-1 παράταση) και να παίρνει μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικα του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ! Οι «Άγιοι», στάθηκαν εξαιρετικά και ήταν άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν σαφώς πιο ισχυρό αντίπαλο (τις δύο ομάδες της χωρίζει μια κατηγορία), με την Παλλήνη να έχει πιο καθαρό μυαλό στην... ρώσικη ρουλέτα και να περνά στην τετράδα.
Ήταν ένα ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς λόγω της έντονης βροχής. Αποτέλεσμα ήταν το ματς να πάει πολύ στη δύναμη, στο πάθος και στις προσωπικές μονομαχίες. Στο α' μέρος δεν είχαμε τίποτα ιδιαίτερο, πέρα από δύο-τρεις επικίνδυνες καταστάσεις εκατέρωθεν. Στην επανάληψη ο Παλληνιακός πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασε την απόδοση του και απείλησε περισσότερο, την ώρα που ο Θησέας κοιτούσε περισσότερο την άμυνα του και το πως θα χτυπήσει στην κόντρα, κυρίως με τους Ζιάγκο-Γερωργάτο. Πιο χαρακτηριστική ευκαιρία της επανάληψης ήταν το τετ α τετ του Καστή στο 80', για τους φιλοξενούμενους, τον οποίο σταμάτησε ο Τσούκας με μεγάλη επέμβαση!
Στην παράταση το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό, με την Παλλήνη να έχει και πάλι μια ελαφρά πρωτοβουλία και να ανοίγει το σκορ στο 100' με πλασέ του Κοβάνη. Ο Θησέας όχι μόνον δεν το έβαλε κάτω αλλά αντέδρασε άμεσα, έχοντας δοκάρι στο 113' σε φάουλ του Διασύτη! Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους της παράτασης ο Παλληνιακός έχασε τρομερή διπλή ευκαιρία να τελειώσει την πρόκριση, αλλά ο Τσούκας ήταν και πάλι εκεί και σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις τον Κυριόπουλο. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Θησέας γέμισε στα αντίπαλα καρέ, ο Αραχωβίτης πήγε να διώξει με γροθιές, η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι κι έγινε το 1-1. Στο 120' ο Παλληνιακός άγγιξε γκολ πρόκρισης, αλλά ο Τσούκας είπε και πάλι όχι αρχικά στον Καμάρα, ενώ σε νέα προσπάθεια οι αμυντικοί του Θησέα έδιωξαν πάνω στην γραμμή.
Μ' αυτά και μ' αυτά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου ο Αραχωβίτης έπιασε δύο για τον Παλληνιακό, ενώ οι του Θησέα σημάδεψαν και δύο φορές τα δοκάρια! Από την μεριά του ο Τσούκας, που έκανε μεγάλο ματς, έπιασε και εκείνος δύο εκτελέσεις, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο Παλληνιακός είναι στην τετράδα του Κυπέλλου δείχνοντας πιο καθαρό μυαλό, και όντας πιο εύστοχος, την κρίσιμη στιγμή..
***Διακριθέντες για τον Παλληνιακό οι Γκαμάλ, Καστής, Κοβάνης και Δαραμούσκας ***Για τον Θησεά οι Βλασσόπουλος, Τσούκας και Ζιάγκος
Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Ντόστης, Σόφιας
ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μηναδάκης, Βλασσόπουλος, Τασσόπουλος, Τσέλιος, Νικολέας, Νικηφοράκης (107' Ανδριόπουλος), Ευαγγελίου, Ζιάγκος, Γεωργάτος (86' Κουσούλης), Δημητρίου (74' Διασίτης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Καστής, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης (114' Γιαννόπουλος), Μαυράκης (98'΄Καμάρας), Κυριόπουλος, Βυργιώτης, Κοβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια