Header Ads

add here

add here add here

Η πρώτη επέλαση του χιονιά έγινε τα ξημερώματα και η δεύτερη θα αρχίσει μετά το μεσημέρι.....

Η Δημοτική αρχή  του Δήμου Παλλήνης, φάνηκε ελλιπής και ανύπαρκτη αφού «πιάστηκε» στον ύπνο από τον χιονιά από την πρώτη επέλαση !!! 
Ήταν απροετοίμαστη...

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η έντονη
χιονόπτωση, δημιουργώντας πολλά και σοβαρά προβλήματα. Συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Ανθούσας, παρόλο που ο πρόεδρος κ.Δρακόπουλος  μέσω του διαδικτύου διαβεβαίωνε τους κατοίκους της Ανθούσας ότι η δημοτική αρχή είναι σε πλήρη ετοιμότητα και υπάρχει μεγάλη ποσότητα αλατιού και ότι δεν θα παρουσιαζόταν κανένα πρόβλημα στην περιοχή της Ανθούσας.
Η NEWS Παλλήνη, από τις πρώτες ώρες βρέθηκε στην Ανθούσα και όχι μόνο, οπού διαπίστωσε την ανυπαρξία της Κρατικής όσο και Δημοτικής αρχής. Η ρίψη αλατιού στους κεντρικούς παράπλευρους  δρόμους δεν είχε γίνει, παρά μόνο στην Λ.Ανθούσης, δεν υπήρχαν ούτε εκχιονιστικά μηχανήματα για να ανοιχτούν οι παράπλευροι δρόμοι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το χιόνι να φτάνει μέχρι και τους 10 πόντους. Τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να κινηθούν οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να πάνε στην εργασία τους αλλά και γενικότερα προβλήματα. Η ίδια εικόνα δημιουργήθηκε και σε άλλα σημεία του Γέρακα και πιο έντονα σε πολλά σημεία της Παλλήνης.
Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν μερίμνησαν να παραμείνουν ανοικτές οι λεωφορειακές γραμμές των   301 και 324. Λόγω αυτής της αδράνειας, ο ΟΣΥ τροποποίησε τις λεωφορειακές γραμμές και συγκεκριμένα η λεωφ.γραμμή 324 τερμάτιζε στο γήπεδο της Ανθούσας και λεωφ.γραμμή 301 δεν εξυπηρέτησε τις περιοχές «Πηγάδια» και «Γαλήνης» και διέσχιζε την Λ.Ανθούσης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προϊσταμένου κίνησης του αμαξοστασίου Ανθούσας, θα ισχύει μέχρι και το βράδυ.  Έντονα προβλήματα παρουσιάστηκαν εξαιτίας της αδράνιας της δημοτικής αρχής και στην λεωφ.γραμμή 314, οπού δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής Πανοράματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια