Header Ads

add here

add here add here

Πολλά ερωτήματα για την Αντιδήμαρχο κ. Ζηνέλη Πόπη



 Πάντα προσπαθούμε και μέσα στα πλαίσια της κοινής  λογικής, να κατανοήσουμε κάποιες αντιδράσεις, κάποιες  πολιτικές αποφάσεις  και  της γενικότερης  αναταραχής, που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Δήμο μας.

Άλλοι απομακρύνονται από την παράταξη Ζούτσου, από θέμα ηθικής, συνείδησης, αξιοπρέπειας και γενικά για λόγους που πλέον δεν ανταποκρίνονται  στο έργο που ήθελαν να επιτελέσουν και αναγκάστηκαν για πολύ σοβαρούς λόγους να απομακρυνθούν από  το κοπάδι και τον αρχηγό που τους οδηγεί σε  «επικίνδυνα μονοπάτια» …



Αποχωρήσεις που ανήκαν στην παράταξη Ζούτσου, όπως παλιότερα, του κ.Μπουντουβά , κ.Μπάκα και τώρα του κ.Καρκούλια και της κας Κουνενάκη!!
Κάποιοι, έχουν ηθική και γνωρίζουν ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές»….

Και εμείς, οφείλουμε να τους σεβαστούμε και να τους το αναγνωρίσουμε..


Ας δούμε όμως αυτούς που συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα σε αυτό το κοπάδι, μέσα σε αυτήν την ομάδα της δημοτικής αρχής, της παράταξης που ανάδειξαν οι δημότες  με την ψήφο εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό των,  με γνώμονα ότι οι αντιδήμαρχοι τουλάχιστον,  θα προασπίζουν τα συμφέροντα των δημοτών, το καλό, το ωφέλιμο και το ασφαλές για αυτούς….

Ήταν όμως έτσι????

Μετά το γεγονός  της  άτυχης προσπάθειας της αντιδημάρχου  κας Ζηνέλη, για να κάνει επίδειξη του «έργου» της  και για να φωτογραφηθεί μαζί με τον αρχηγό της και Δήμαρχο αυτής της πόλης, ήρθε σε συνεργασία με την «δικιά μας Αυστριακή εταιρία»  προκειμένου να κάνουν δυο προληπτικές εξετάσεις στους δημότες.

Αποδείχθηκε τελικά και σύμφωνα με την  αναφορά του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ, (δείτε επιστολή) ότι έθεσε τους ανυποψίαστους συνδημότες μας, σε μεγάλο και αθέατο κίνδυνο.


Το εν λόγω θέμα συζητήθηκε δυσμενώς στο δημοτικό συμβούλιο, την 23-01-2018, αφού ο Δήμαρχος και όπως άλλωστε φάνηκε,  προσπάθησε να «κουκουλώσει» τα γεγονότα και να καλύψει την κα Ζηνέλη, αφού, προσκάλεσε μια γιατρό από τα δημοτικά ιατρεία, την κα Ρομποτή, για να πει την δικιά της επιστημονική άποψη, η οποία και ήρθε σε πλήρη αντίθεση, τόσο με τις έγγραφες αιτιολογήσεις από την- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙKH  ΕΝΩΣΗ  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ  ΓΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ  ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΩΝ   ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΩΝ- όσο και με την  οδοντίατρο  και δημοτική σύμβουλο κα Μίλια Κόπτη έπειτα από ενημέρωση που είχε από τον Ι.Σ.Α ( Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών)!

Την ίδια δυσμενή αντίδραση έδειξε και η αντιπολίτευση η οποία δήλωσε το απαράδεκτο, πρόχειρο και επικίνδυνο εγχείρημα της αντιδημάρχου κας Ζηνέλη, που στο βωμό της δημοσιότητας και άλλων συμφερόντων, εξέθεσε τους δημότες σε πιθανό κίνδυνο, αντί να τους προτρέψει να επισκεφτούν είτε τα δημοτικά ιατρεία του Δήμου μας, είτε με μια μικρή δαπάνη από την «τσέπη» του Δήμου προς τα ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα.
Να σημειώσουμε, ότι το κόστος αυτών των προληπτικών ελέγχων είναι μηδαμινό!


Η κα Ζηνέλη όμως, δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση να μιλήσει, να δώσει απαντήσεις και διευκρινήσεις, παρά συνεχίζει αμέριμνη και την βλέπουμε να «κρατά την καρέκλα» της αντιδημαρχίας και με τα δύο χέρια, σαν να μην πτοήθηκε ο σεβασμός της, η αξιοπρέπειά της, η αξιοπιστία της,  σαν να μην συνέβη τίποτα και χαμογελώντας συνεχίζει να θέλει τον «ζεστό» και ποθητό τίτλο της αντιδημάρχου!...

Τον υποστηρίζει όμως αυτόν τον τίτλο ,που της δόθηκε από τον αρχηγό της και Δήμαρχο άρα και προστάτη αυτού του Δήμου???
Ποια είναι άραγε η «κόκκινη γραμμή» της κας Ζηνέλη για να παραιτηθεί??

Τα παράπονα των δημοτών δεν τα ακούει??Δεν τα υπολογίζει??
Πόσο πια το προσωπικό συμφέρον θα πρεσβεύει έναντι των συμφερόντων του δημότη??

Εμείς παρακολουθούμε τα γεγονότα, τις εξελίξεις και είναι χρέος μας να μεταφέρουμε την αγανάκτηση και τα δυσμενή  σχόλια των δημοτών που συζητούν, που μας ενημερώνουν και ρωτούν έναν σοβαρό και ηθικό λόγο που δεν καταθέτετε  την παραίτησή σας κυρία Ζηνέλη…!